Anti cancer mad

For nylig havde vi Valentinsdag, så jeg besluttede at jeg ville gøre en bestemt attraktion for min kæreste. I layouter havde jeg en to-retters middag og dessert givet i miljøet af vin og duftende stearinlys fra en velkendt DIY butik. Den første idé - tunger. En meget dyr skål, men meget vanskelig at lave, fordi muslingerne skal være godt stegte for at fjerne smagen.

Desværre er kokken fra mig lidt middelmådig. I sandhed kunne jeg sige, at begynderen, for da var det næsten sandheden. Jeg har fundet en online opskrift på fjerne sand støvler. Det var ikke et problem at forstå halvdelen af teksten, fordi alt var skrevet på engelsk! Nå, jeg opgav ikke, jeg smed alt til en oversætter og vi skyndte mig til elementet, ifølge kokens intuition (som jeg bestemt ikke har. Jeg besluttede at give disse muslinger i selskab med grøntsager. Imidlertid glemte jeg, at det først skulle skrælle og skære grøntsagerne. Jeg antog at blive stresset, fordi scenen var mindre og mindre, og jeg var meget i marken. Jeg begynder at skære grøntsager, uheld ville bare ramme en ringfinger ... Nå, som en betydelig kunde gav jeg ikke op. Jeg kom op med en idé - en grøntsagskutter. Det var virkelig et hit. Ikke helt, at jeg reddede et par minutter på at skære det, behøvede heller ikke at være bange for et simpelt liv, når man brugte en skærekniv. Hvordan denne hele ting ville eksistere hurtigt kastede jeg kammuslinger på smørret. Alt blev stegt præcis som i billedet fra internetets perspektiv, hvor jeg fandt opskriften. Men jeg glemte, at han stadig lavede suppe. Jeg sprang hurtigt til den lokale butik for en sur suppe i en krukke og lancerede den i en gryde, og derefter erstattede jeg den. Til dessert blev produktets is udarbejdet i fryseren i fryseren. Det er godt, at jeg motiverede mig selv til at lave det dagen før, fordi jeg ikke ville kunne gøre noget mere. Jeg må indrømme - de få sekunder, der reddede mig en grøntsagskutter, reddede min to-retters middag. Pigen blev overrasket og bred beundring for mine kulinariske færdigheder.